Team

Anne-Sofie D’Herde

Anne-Sofie heeft opeenvolgend gestudeerd aan de Université de Namur en aan de K.U. Leuven. Zij is advocaat aan de Nederlandstalige Orde van de Balie van Brussel sinds 2005.

Onmiddellijk na het beëindigen van haar stage heeft ze een opleiding gevolgd tot bemiddelaar. Ze is erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken sinds 2009 en in familiale zaken sinds 2011.

Tussen 2015 en 2019 volgde zij diverse opleidingen Collaboratief recht bij AVOCATS.BE. Zij werd in 2019 erkend als collaboratief advocaat. Zij speelt sinds 2015 een voortrekkersrol bij het introduceren van Collaboratief recht aan de Vlaamse Balies. Zij hield dan ook mee de pen vast bij het schrijven van het voorontwerp van de nieuwe Wet Collaboratieve Onderhandeling.

Zij is lid van de Commissie ADR (Alternative Dispute Resolution) van de Orde van Vlaamse Balies en is lid van de gemengde Paritaire Commissie Collaboratief Recht (OVB-AVOCATS.BE).

Zij schreef artikels omtrent bemiddeling en collaboratief recht en trad eveneens op als spreker tijdens studiedagen over deze onderwerpen.

Anne-Sofie is drietalig. Zij studeerde en werkt dagelijks in het Nederlands en het Frans. Zij spreekt tevens Engels.

Expertise: Bouw- en Vastgoedrecht, Aannemingsrecht, Contractenrecht, Aansprakelijkheidsrecht, Familierecht, Familiaal vermogensrecht, Erfenisrecht.

 

"It takes courage to sit down and negotiate with the person you are in conflict with"

Externe medewerkers in Bemiddeling

anne sofie

Anne-Claire Dombret

Advocaat gespecialiseerd in Familierecht.
Erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en in familiale zaken.

info@beyondconflicts.be

Alexandra

Alexandra (Framboise) Boël

Advocaat gespecialiseerd in burgerlijk en handelsrecht.
Erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.